bildbomb

kommer mer bilder senare, för nu drar vi på bio!

skit sommar



hola,
kom hem vid 5 tiden och åt, satt mig här och vred och vände på bilder ... -.-' ska bara fixa dom lite sen ska ja lägga upp massa bilder kan ja lova. nu sitter jag här med teo, ska ner till nave snart troja för jag ska möta upp jon, sen går vi hit till mig, sen vid 8 kommer evve, vi fixar oss lite, vid 9 tiden går vi och kollar på bio med massa folk, har inte en aning om vilka, evve som drog med mig, men aja. efter de sover hos här, sen får vi se va vi hittar på för bus imorn. men nu ska jag försöka sociala mig med teo, så hare!
// lindawidmark

wake it up

hola,
gårdagen blev lyckad med underbart folk.
la oss vid 1-2 men när vi somna, de är en annan femma! hahah. håkan ringde iaf och väckte mig vid halv 12 - 12. lite less man blev då ... han ville höra hur vi hadere -.-' jaja, låg kvar i sängen och halv sov till ungefär 1-2. satt mig här nyss, så jaa .. har inte så mycke att säga just nu, kanske kommer upp nå bilder sen från när evve och rebecca pierca sig, annars kommer de bildbomb när jag kommer hem! de lovar jag. men nu ska vi fika, eller fika och fika ... hahah. jaja, hare nice.

// lindawidmark

shall i?

ahej,
sitter hemma hos evve nu, v
i ha inte gjort så mycke faktiskt. kolla på film, vare ute, äte, chilla på osv. evve och rebecca har pierca underleppen också, asniiiice. nu ska dom bara på i nå örhänge eller nått tills dom köppt riktig piercing dit, hihi. nej, nu ska jag sociala mig, hare bäst!

// lindawidmark

bild inlägg.






blir fler bilder imorn.

// lindawidmark

är du chillpill? njaaaaaaaa

ahej,
har precis städa rummet och fixa mig, ska söka fram nå kläder nu, osså sitter en små hettsig ragge under mig, {misstolka inte tack}, och klagar på att han inte får se sin film :< stackare ... fast ne. nu tänkte han tackla bort mig också, inte helt OK om jag får säga de själv. men nu ska jag söka kläder som sagt, och nej ragge, du får inte se din film, den är inte bra förebild för dig :< men jag kan starta peter pan på voddler åt dig. jaja, hare bra!
// lindawidmark

borde jag älska eller hata dig?

... JAG VET INTE LÄNGRE

ahej,
kom ju till mamma igår kväll, träffa ragge, vi åkte till granloholm, gick till evve och chilla där med folk, lina, erika, madde, alex och sen kom de lite fler också. blev hem skjutsad av madde lite senare på kvällen, satt mig här ett tag sen kolla ja på nån film på tvn.
idag blire till att städa, sen kanske stan ett tag om ja hinner, och när evve smsar har hon vaknat, så då ska jag ta mig till henne. blir att jag sover där inatt. nice de! tror vi skulle va med ragge, alex och alex kompis också. men nu ska jag städa, får se om ja bloggar mer innan jag ska till evve eller om jag bloggar hos henne, trore kommer upp bilder när jag är där också. hihi, men hare bäst!
// lindawidmark

beata

- en riktigt saknad häst. snälla kom tillbaka.
imissyou

kom hem för ett litet tag sen, har varit hos evve med massa folk, asnice! har tyvärr sytemkameran hos evve nu, så bilderna kommer nog imorn då jag sover där. blir chillpill de, men nu ska jag dunka musik ... lovar att uppdatera bättre imorn!

// lindawidmark

summertime

ahej,
dagen har vare lite småseg,
vaknade av att min egen dröm väckte mig vid 10 tiden, klev upp, satt mig vid tv;en och kolla på nån film, sen somna ja igen troja. va ute ett tag, gick in, slöade, pappa kom hem, jag fixade mig, vi åt, och sen åkte jag hit till jennifer. så nu sitter jag här med henne breve mig. tror att erik och jocke kommer nån gång ikväll också. får hoppas de iaf, för antingen erik eller jocke ska få skjutsa hem mig sen. hihi. menmen, nu ska väl vi hitta på nått, hare bäst!

// lindawidmark

sunshine



ahej,
fick upp 1 bild så duktig som jag är, tog typ 15 min ...
nawiie. jaja, nu sitter jag iaf fortfarande hos pappa, inte kul kan ja lova, mitt ute i skogen. blir galen snart, men ja tror att erik skulle komma så då får han rädda min dag. får se vart vi tar vägen, han får bli chaufför idag eller hur det stavas, hihih. jaja, nu ska jag duscha, fixa mig osv. får se om jag uppdaterar nå mer idag, blir ju galen på seg internet som är här ... jaja, hare bra!

// lindawidmark

livet i skogen

... eller nått.

ahej,
sitter hos pappa nu med emma och emil,
ett riktigt garv ha man fått åt emils moppe iaf, hahah! riktigt ful, ser ut som att han ha byggt ihop den med nå skrot från blåbärstippen, finnemang de. btw så köppte ja en systemkamera! en samsung nånting, filma med den kan man göra också (y'. så de kommer bilder så fort jag kommer till mamma, försökte lägga över härifrån men de gick inte ... jaja, nu ska vi hitta på nå, hare!

// lindawidmark


kyssssssssssss

hej & hejdå,
nu ska jag åka till pappa, får se om de blir nå uppdatering medans jag är där, och ni som känner mig kan anteckan att jag är utan mobil några dagar fram över, så ni kommer inte få tag på mig så lätt ... jaja, hare köng!
btw, ska åka och kolla på system kamera nu också, hoppas de blir nå inköp den här gången!
- håll tummarna -

// lindawidmark

it's summertime

slänger upp en bild på dagens outfit, blev färgglatt, riktigt somrigt enligt mig, både tröjan och shortsen är nyköpta i göteborg! älskar't

xoxo lindawidmark

take me to the stars

SHULULULU
vaknade vid 5 i 10, gick till köket och hämta nått att dricka och en bulle, satt mig här osv. fick också reda på att ja ska hjälpa mamma med tvätten ... så nej, de blir inge med att va med nån idag. surt ... och som sagt kommer ju pappa och hämtar mig vid 4. hoppas han har med en släpvagn så vi kan ta med moppen ... så går nånting bra idag iaf.
men nu känner jag  helt seriöst att bloggen blir tråkig, ingenting händer i mitt liv just nu ju, och kommer knappt kunna blogga hos pappa. men jaja, jag får blogga på idag om jag hinner, så får vi se om jag kan blogga hos pappa, beror på hur snäll datorn är med mig. ;-) men nu ska jag försöka äta nått, hare bra sålänge!
xoxo lindawidmark

jag ger upp

....KÄRLEKEN FINNS INTE LÄNGRE I MITT LIV.
ahej,
sitter bara här på mitt rum och nördar musik just nu, kom ju hem för nån timme sen. tror att håkan gör köttbullar och makaroner eller nått åt mig just nu, man kan ju hoppas, för jag är hungrig. tråkigt har jag också, jag vill ut, men de får jag inte, för jag är egentligen trött, men ändå pigg ... men håller på att somna här i stolen, fast nu blev ja klarvaken .. men gaaaaah. imorn blire nog till att va med nån sen hämtar pappa mig vid 4 och då åker jag till honom, blir nog där några dagar, va ett tag sen nu. plus att våra grannar har en dotter som är lite mindre än ett halv år troja, hon ska döpas på lörda, alva heter hon, as gullig! menmen, nu ska jag äta, skriver kanske mer sen.
kyssn
xoxo lindawidmark

några bildeer

här kommer lite bilder från mobilen som jag knäppte i gbg, inte många, men de kommer fler när jag fått bilderna av amanda (y'

frittfall troja de hette
jeppe & ogge

en cool bil

& en ego bild på mig från första dagennnnn


// lindawidmark

VIDEOINLÄGG

ahej,
lovade ju er att videoinlägg, så här kommer de. filmadere igår osv, blev lite smått fail, men ja, hah. och hur låten går precis när videon startar ... HAHAHAH, även just den delen ... jaja, där berättar jag iaf lite fort om vad vi gjorde där i gbg!
och ja, jag vet, videon ligger ner, men orkar inte fixa dedär just nu.
// lindawidmark

vi smyger ut .......... osv

ahej,
just nu sitter jag och amanda här och loodar,
vi kom typ nyss hem från liseberg, fettniiice.
jaa, vad har vi gjort idag? idag har vi gått runt på stan och handla nå linnen och amanda en huvtröja, också köppte vi brun utan sol och hårspraay. efter att vi hade vare på stan osv så tog vi oss till liseberg, men vi fick fråga typ tusen pers om vägen, hihi. när vi väl kom fram åkte vi nå karuseller, tex balder. sen kom jeppe, ogge och edvin troja han hette och gick med oss ett tag, söderhamanre vettuuuuuu. efter nå åk gick dom för dom skulle på gothia discot som dom små nördar dom är :< då gick vi runt, vandra mot spökhuset och haka på nå killar in där, vi höll på att dö, iaf jag. skrek som nån galning, fast ja blunda typ hela vägen (a) hihihi, söta vi ääär. nu har jag inte en aning om vad vi ska göra, bara ta det lungt antarja. imorn blire stan troja sen vet ja inte, får se vad som händer, vi kanske hittar nå snyggingar att haka på? ;) får se hure blir.
men hare bra så länge sötnosar!

// lindawidmark

köttfifan

chachaa,
säger bara en sak, jag diggar redan gbg!
jaani, nu har vi vare ut och träffa folk, gått runt, chilla osv. asniice! nu kom vi precis in och funderar på att fixa oss för sängen så vi orkar ta oss upp imorn, för vid 11-12 åker vi in till cityy, då blire systemkamera för min del, finnemang. sen lite senare på kvällen träffar vi nog upp jeppe och några av hans kompisar från söderhamn som är här på gothia och går in på liseberg, då blire karusellåkning säger jag bara!
men nu kommer inte jag blogga nå mer ikv iaf, bloggar nog nånting imorn också om jag hinner.
hare bra sålänge!

// lindawidmark

ahej, vi äger, hejdå.

ahej,
nu kom vi fram till göteborg för ungefär 30 min - 1 timme sen eller nått. ashärligt, och huset vi bor i är as fint! kärlek till de. ett till plus är att vi har en dator på rummet vi sover i, hihi. nu ska vi typ ut på upptäcksfärd snart troja, mena, vi haju sutte i en bil 10 timmar! måste sträcka på bena, hehe. och en sak är säker, jag har ont på stjärten ... jaja, hare bra så länge!


// lindawidmark

hörs hej



blogg uppehåll om jag möjligtvis inte får tag på en dator i gbg för er som inte hängt med,
men håll koll ifall att jag hittar nån. annars är uppdateringen vanlig på senast freda.
hare!
// lindawidmark

music is my drug osv

ahej,
har sutte och fundera på en rubrik ett bra tag nu ... och nej, de går inte frammåt, tyvärr ... så nu får den komma upp sisst. idag åker vi alltså till gbg, jag och min amandaälski, blir en 10 timmars resa med bil, kommer ha ont i stjärten när vi kommer fram ... inte helt OK. amanda ligger fortfarande och sover btw. funderar på att vecka henne men vene om ja lovar. eller nu kom håkan in och ville att vi skulle kliva upp, så nu är hon halft vaken och tittar på mig. hihih. aja, nu ska jag fixa mig sen sätta mig i bilen, så hare köng medans jag är borta! och glöm inte att titta efter uppdatering ifall att jag hittar en dator!
kyssn
// lindawidmark

GÖTEBORG IMORGON KAN JA LOVA



ahej,
hur mår ni? själv mår man toppen, är as pepp, tror att amanda är de också (y' med tanke på att kl. 8 imorronbitti sitter vi i bilen på väg till göteborg! blir bilåkande i typ 10 timmar innan vi är framme ... mmmmmmmh, så då får ni som har mitt nummer vara sociala på sms och ringa! men nu ska ja packa vidare, och försöka komma på mer musik vi måste ladda ner till mobilen. men ni får hare så bra, ska försöööööka blogga mer imr innan jag åker, + att jag ska försöka få tag på en dator i göteborg, men om inte, så får ni har en härlig vecka! kommer hem på torsda igen, och då blire bildbomb, blir nog till att köpa en systemkamera när ja är där också, och videoinlägg kommer jag göra där, PLUS att ja kommer filma när jag åker karusell på liseberg! men nu ska vi helt seriöst göra nått vettigt.
hare bra sötnosar!
//lindawidmark

"äre så?" "ja, så äre" "ibland asså"

hola,
sitter med en handduk på huve nu,
har precis färgat håre, och sooom sagt så blev de svart igen, med tanke på att de bleks för er som inte hängt med, blev lite färg över som evve tog i sin lugg också. btw så fick ja bra nyheter av far min! vi har äntligen sålt fyrhjulingen,  så nu kan ja köpa system kamera, = med att de kommer komma massvis med bilder! de gillas, 6000 blev den såld för, så nu knr jag mig rik, hihih. nu tror jag att ja ska ta & blåsa håre, sen plattare och slänga på mig lite smink, sen gittar vi nog ut och är med viktor om de blir som de lät förut, finnemang de. lr nu fick jag ett sms av viktor om att han tydligen är påväg till stockholm :o jahaaja .. jaja, nu ska jag fixa vidare, hare!

// lindawidmark

jag vill bli den du kallar för bara din

heeej,
nu sitter jag hos evve, vaknade nästan nyss, ragge stack för nån min sen nu iaf. snart ska evve få färga mitt hår också, skitniiiice! oupps, där tog glassen slut också ... *sadface*, hahah närå. igår vare en chillpill dag iaf, eller dag och dag, kväll. roligt hade vi kan ja ju säga! men nu ska vi fixa med lite saker, sen senare idag åker jag hem, för då kommer amanda till mig, då ska hon få hjälpa mig packa, men de vet hon inte om än (y'. jaja, ni får ha en härlig sönda!  skriver mer antingen sen eller när ja kommer hem.

// lindawidmark

test in my heart (L)

SEXUALITET
har du varit förtjust i en person av samma kön?  - nope
har du varit förtjust i en lärare - hah!
har du blivit kysst i regnet? - a
har kramat en för mig helt okänd person - aa
har kysst en för mig helt okänd person - mja

KÄNSLOLIV
har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - a
är kär nu - ja
har sårat nån så de börjat gråta - ja
har sårat dig så du börjat gråta - ja
har haft ett förhållande som varade över ett år - nope

ÄRLIGHET
har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - mja
har smygit ut utan lov - ja
har ljugit om var jag är för mina föräldrar - har hänt
har en hemlighet som ingen vet - ja
har blivit illa behandlad av dina föräldar - nej
har föräldrar som är skilda - yess
bor hos dina föräldrar - ja
har struntat i ett prov - typ

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ja
Jag har blivit diagnoserad med depression - ja
Jag tar mediciner mot depression - ne
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande.- ja
Jag har somnat gråtande - ja

UTSEENDE
Jag är längre än 170cm.- nee :(
Jag tycker att jag är ful- ja
Jag blir lätt brun.- rättså
Jag är osäker över mitt utseende- a
Jag har haft/har tandställning.- ne
En helt okänd person har sagt att jag är snygg.- ja
Jag har mer än två piercingar. - öronen
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen- nope

FAMILJ
Jag har svurit åt mina föräldrar.- ja
Jag har rymt hemifrån- a
Jag har blivit utslängd hemifrån.- neeeeeee
Mina biologiska föräldrar är ihop.- nope
Jag vill ha barn nån dag.- vene

SKAMLIGHETER
Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.- ibland :<
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. - med vilje, ja ;d
Jag har gråtit av skratt.- hahah ja!
Jag har limmat fast min hand i något.- ihihihihi, ja :d

proffesor klump

ahej,
sitter hos evve nu,
hon fixar sig och jag sitter här med datorn och kollar på nå program, haha, proffesor klump. finnemaaang. nu ska ja slänga på mig lite foundation sen ska vi ut och träffa viktor troja. och som sagt så sover jag över här ikv, sen imorn kommer amandaälskling till mig, då ska vi packa och fixa, också ska mamma  få färga håret på mig, finnemaang. och på månda sticker vi till göteborg! får se hur de blir med uppdatering då, får försöka fixa nån dator där, nice säger ja bara!
men nu ska ja fixa, så ha en köng lörda kväll, för de ska jag!

// lindawidmark

chillpill

chachaa bloggen,
lr inte. hiih, jorå.
idag har ja slöa till typ 3 tiden så ja gick ner och mötte göransson på stan, vi gick runt där med folk, köppte hårfärg till mig, ska färga svart igen, för de ha bleekts. sen mötte vi upp anton och gick hit. göransson blev utslängd av mig för ett tag sen men anton är kvar. vi blir väl här nå minuter till sen sticker han och är med oskar och jag åker till bästa evelina rasu och sover där. får se va vi hittar på. men nu ska ja packa och sånt, hare!

// lindawidmark

you where my best friend.

- jag kan inte neka att jag saknar dig, men jag kan inte heller neka att jag hatar dig. -

//lindawidmark



nasty north

kärlek, kärlek, KÄRLEK!
tror dom här videoinläggen gör mina dagar, om man är nere osv, också kollar man pårom här, haha! då är man på topp igen. älskart, så ja .. slänger in några av dom ja tkr är skönast här under!
kan ju länka doms blogg & myspace också;
http://www.myspace.com/nastynorthclick

http://nastynorth.blogspot.com/

http://snowfish.com/NastyNorth/=


// lindawidmark

"va äre här?" "en sån där valbulle" "nej, gott heter det."

A H E J

sitter just nu och har panik på mig själv fatt jag aldrig lägger in bilder. men jag glömmer alltid att ta med mig kameran, + att jag har slut på batteri iren. inte helt OK!
gårkvällen blev lyckad iaf. träffade upp folket och satt & chilla. polisen kom och prata med oss också, tog lite nr och sånt av mig ... hahah! menmen, så kan de ju bli. när dom hade åkt fortsatte vi med de vi höll på med, prata, skratta osv. riktigt härlig kväll är väl de enda ja kan säga!
idag vet jag inte hure blir, tror jag ska va med max om han tar sig hit. annars lärja ju kanske va med amanda eller nå, eller med folket ja va med igår. men nu ska jag söka upp batteri laddar saken så jag kan ladda batterierna till kameran!
hare,
// lindawidmark

put it together and i love you forever

ahej,
nu har jag nyss äte efter en chilldag nere på stan i solen, vi har mest bara tagere lungt. nu ska jag fixa lite sen ska jag ut och va med massa folk igen, blir nice de! får se om jag bloggar när jag kommer hem. men ni får ha en bra freda kväll så länge!
kyssn
// lindawidmark

baby det är vi mot världen

ahej,
blir ett snabbt inlägg nu.
nu blire till att dra ut med lite folk, sen ikv vet ja inte hure blir än, men de lärju visa sig senare. bloggar mer när jag kommer hem igen, hare!

// lindawidmark

varje gång är som den första gång vi sågs

ahej,
har inte hunnit skriva nått idag, förlåt för de!
men idag vaknade jag och amanda upp hemma hos mig vid halv 12, vi fixade oss och gick ner på stan med teo, gustav och leon. vi gick runt där och så, sen åkte amanda hem vid 4 tiden, då fortsatt ja va med teo och leon på stan, sen haja vare där nere med folk, lr ja, vid kyrkan. as härlig kväll med härligt folk säger jag bara!
imorn blire till att kanske följa med simone och bada med hennes familj, sen ska ja va med max, efter de blire till att chilla nånstans med folk! asnice (y'
men nu ska ja lyssna lite på musik och sen sova troja, så ja tar mig upp imorn, hare!
// lindawidmark

le me go

ahej,
dagen hittils har ja vare på stan med amanda och massa folk, finfiiiint, och de är olidligt varm här i sundsvalls stad ... kommer ju försvettas nån dag, helt seriöst. men nu ska ja fixa lite saker sen ska vi uuuuut, så ha en nicig kväll säger ja bara!
hare
// lindawidmark

idioter

ahej,
just nu sitter jag här nyvaken med en klarpigg amanda breve mig. haha, sött! ja vakna vid kvart i 12 av att håkan väckte mig, då fick jag sms av amanda som va berädd att åka till mig, så nu är hon här. tror vi ska ner på stan ett tag, sen kanske vi tar oss till sidsjön och solar och badar. ikväll tror jag att vi skulle va med geist, får se hure blir, kanske hittar nå mer roligt folk som vi kan umgås med också! men nu ska jag duscha och äta osv, sen ska vi ut, så hare!
skriver mer ikv ;*
// lindawidmarkk

nawiie

- visst äre så att man ska bju på sig själv? ;)

hahah, jani ... lite av min personlighet på dom där bilderna kanske, HAHAH
menmen, just nu sitter jag och dunkar musik, ha knäppt dom där söta bilderna osv, finnemang! haha, menmen, nu ska ja lysssna lite mer på musik sen ska ja sova, för imorn kommer amanda hit med 12 bussen. så måste orka kliva upp! men vi höres!

// lindawidmarkk

imissu

btw, blev fel på förra inlägge! vi är i gbg från månda till torsda!
--------------------
Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Så många brev många sånger 
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse 
Att jag satt något spår 
Som haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

När vi sågs första gången 
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart
Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år
texten stämmer.
// lindawidmark


i'm on the road now, and know just what i need

ahej,
dagen ha väl vare sådär iaf, körskolan först vid 8 till 12 - halv 1. gjorde syn undersökningen också och blev godkänd så nu behöver ja bara skicka in dom där papprena om kör tillstånd! finnemang, efter sommarskolan va ja med folk på stan. fick dit teo, vi gick till mig och åt, sen ner på stan, upp till emelie och sofia, vidare upp till skönsmon, va där ett tag med linnea och hennes kompis sen ner på stan igen. vid 8-9 tiden gick jag hem, hade inte orken för att va kvar. hahah, så nu sitter jag här och tare lungt. imorn blire till att va med amanda, min lilla älski. hiih, vad vi hittar på har ja inte en aning om än, menmen, nått hittar man alltid o göra! btw så sticker jag och hon till göteborg på månda! blir där tills på tisda, härligthärligt. blir liseberg, stan osv. niice.
men nu ska gö göra lite annat, så haree

// lindawidmarkk

svar på kommentar

carro om i don't know what to do:
lindaaaa, tycker du ska komma till sörberge någon dag i veckan också får vi dit massa folk som vi är med!
<3
-------------------------------
blogg har damo för mig just nu så kan inte lägga in bilder!
svar; klart ja ska carro! kanske kan komma på ... torsda om de funkar för dig? :d<3
// lindawidmark

shine is on

ahej,
tar dagen lite smått här då,
vaknade upp hos pappa halv 6, diskade och klädde på mig, han skjutsa mig till mamma, jag duschade, fixa mig osv, sen gick jag ner till körskolan som började kl. 8. slutade halv 1 då jag tog bussen till anton i bergeforsen. va med han, vi dunka musik osv, sen kom abbe. vi va med han, prata, hoppa studsmatta och hade kul, sen kom simon, efter ett tag kom adde också. vi babbla på, dunka musik och hade kul. vid 5 tiden tog vi mopparna och åkte o bada. dom hoppa från nå ställe långt upp, haha, några meter ner till vattnet , jag stog på strand kanten som den badkruka jag är, tillslut lessnade anton och jaga mig o sen bar han ner mig i vattnet ... USCHA VA KALLT! om jja ska va helt ärlig så va de mitt första dopp i år! hahah, skäms faktiskt  lite.
efter att vi badat ett tag så tog jag bussen hem. kollade på tv och slöa lite och nu hamna ja här. men nu ska ja kolla runt lite på olika bloggar, så hare!
// lindawidmark

har jag nått liv? neeeeeee



10 frågor om dig själv

fullständiga namn? linda sofia widmark golis
sminkar du dig? ja
vad har du på dig just nu? linne, string, bh
vilken årstid är bäst? sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sovmorgon kan ja lova
vad är du bra på? inte en aning 
sover du hellre själv än tillsammans med någon? med någon!
vem älskar du mest på denna jord? familjen och dom närmsta
Vilket är ditt största misstag? de jag gjorde mot en viss person.

11 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän? har ingen just nu
vem vet allt om dig? jag själv
vem är den roligaste av dina vänner? hahah, massvis! anton idag tex, HAHA
vem är snyggast av dina vänner? många där!
vem är mest partyprisse? för många!
vem är den du helst har filmkväll med? nån kille man tkr om 
vem saknar du? för många, folket på alnö, i matfors, söderhamn osv
vem röker av dina vänner? många
vem tar du med dig om du ska träffa en kille du tycker om? olika, blir oftast att ja träffar han själv
vem av dina vänner är mest bröstfixerad? hahahahah, kevin!

annat
Vem är du tillsammans med? no one :) 
Blir du lätt kär? nja, kan börja gilla nån lätt min inte bli riktigt kär, de tar tid.
Vem kysste du senast? anton
Är du sån som visar kärlek offentligt? ja
Hur gammal var du när du fick din första kyss? minns icke
Har du varit otrogen någongång? - 
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? the last song 
Har du haft sex med fler än 3 personer? m
Vad är det värsta en kille kan göra när det gäller kyssar? HAHAH, jaru .. de tkr ja inte vi tar upp här!
Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? nej
Är du romantisk? när de behövsha
När gav du någon rosor senast? de minns ja inte :o gav adde ett löv idag (a'
Vad tänder du på? hahah, ta reda på deru!
Vad faller du för utseendemessigt när det gäller killar? klädstilen, håre, ansikte, och MAGEN, ehehe
Har du kysst någon i regnet? jaa
Tar du ofta första steget? ibland
Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet? yess

i don't know what to do

ahej,
tänkte  berätta om lörda kväll då jag va på gatufesten (y'
började med att ja gick ner på stan vid 3-4, gick runt på GF med tobbe och max. sen skulle dom hem och hämta pengar eftersom att de kostar på kvällen. så då träffa ja lite folk på stan som ja va med. gick in på gatufesten vid 8, gick runt med arvid och johanna, träffa på massa folk, gick runt med lite olika, elin kempe, mona och massa fler. tillslut gick jag med carro, hanna, anton, simon, pj och massa mer. vi va i madhouse och dansa o hade kul! saknar kvällen. karusell åkande blev de också! och på sönda morgon nästan direkt när ja vakna åkte jag till pappa. va där och sociala mig med han, åt jordgubbar, gosade på med hundarna, spec min lilla villy som hade sakna mig, hihi.
men nu ska ja göra annat och fixa på.
hare!
// lindawidmark

ahej,
bloggade inge mer igr med tanke på internet hos far min .. hahah. men ikv kommer jag hem till mamma igen, sitter hos anton i bergeforsen nu iaf, får se hur länge jag blir här. men vi hörs ikv!
haree
// lindawidmark

i just doing my own thing bby

ahej,
dålig uppdatering just nu, ja vet! förlåt för de. men nu när det är gatufesten är man knappt hemma!
hahah.
berättar lite om gårdagen.
var ju sommarskola först, vi började 9 och slutade 11. då gick jag, jessica, oskar och linda in till stan. alla stack, så jag och linda gick hem till mig, åkte med mamma och håkan till hamnen, jag åkte hellikopter över stan, norra berget och sidsjön. vi åkte hem hit igen, jag städade sen gick jag och linda ner på gf igen. men linda gick nästan direkt. så ja va med massa folk där. vid 6 tiden gick jag hem och åt, sen ut och va med olov och teo, efter ett tag tog vi oss till sidsjön och va med några där. alla stack vid 11 tiden då jag också gick hem. kollade på tv osv, sen decka ja, haha.
idag blire gatufesten hela dagen. har en biljett så tar mig in ikv också! btw så spelar maskinen på gf ikväll. halv 12, nice! men nu ska jag fixa och sen röra mig neråt.
hare!

bjuppar på en bild på teo som man ser och en olov som gömmer sig bakom teo. dom kommer hata mig nu ... ihih, förlåt!'




// lindawidmark

do your thing

ahej,
sitter på sommarskolan nu, slutar vid 11-12, då går jag till stan och träffa teo, sen vet ja inte vad vi hittar på. btw, vi ska få pizza till lunch! haha, mumma, men nu ska ja gå på lunch, så vi hörs när jag kommer hem, hare!
gatufesten till 6 tiden btw (i)(y)
// lindawidmark

let the party start

ahej,
hann inte blogga nått mer igår .. hade fullt upp, först skola, sen gatufesten efter de hem och sova.
så förlåt för de! men nu är jag igång igen. just nu sitter jag här hemma med emelie, arvid och teo. emelie her fast nå små pärlor vid teos ögonbryn och arvid ligger i min säng och halft sover. själv sitter jag här och står för musiken. finnemang!
idag har ja vare på skolan sen gick jag till gatufesten, sen hem och äta, sen ut igen, och nu kom vi nyss in igen, haha!
men nu ska ja sociala mig lite.
hare!
sista skoldagen imr btw (i) slutar 11.
// widmarkbree

gatufesten idag kan jag lova!

- ville inte visa mitt face, såg allt för nyvaken ut .. eller de gör ja nu med, men aja, hihi
gomorronnnnnn,
här är man morgonpigg .. ELLER INTE.
är trött nå jävulst. somnar snart .. hahah, aja, nu ska ja borsta tänderna sen springa ner till navet och möta upp oskar sen hoppa på bussen till skooolaan.
men efter skolan, alltså efter 2, då gittar jag till stan på GATUFESTEN! ni som har mitt nummer kan ju höra av er så ses vi där! kommer bli toppen.
men nu ska jag till toan och borsta tänderna, sen gå ner te stan. så vi hörs!
// widmarkbree

i don't know what to say

holaa,
just just nu sitter jag här och skriver .. och tänker, på massvis, tex att gatufesten i sundsvall börjar i morgon, kärlek till de. ett plus den här veckan iaf! dagen idag har mest bara varit seg, inte okej. men de va bra att ja fick tag på lite kläder och sånt iaf. för övrigt har jag inte en aning om vad jag ska skriva, käns bara ... meningslöst.
HJÄLP MIG, vad vill ni läsa om?
hare bra så länge, och hjälp mig med dedär ovan.
// widmarkbree

birsta

ashaa,
va på birsta efter sommarskolan med mamma, vi gick runt lite där, slutade med att ja köppte nå underkläder och tröjer, fick även med mig lite småkrams hem, så ja ställde mig och knäppte kort på sakerna, haha, här får ni kort på't (y'
- alla underkläder köppta på change
- bas linne köppt på bikbok
- linne/tröja eller vad ni vill kallare köppt på ... JC troja
- t-shirt köppt på kappahl


- t-shirt köppt på happahl


- armband i olika färger köppt på kappahl
- hårsnoddar och hårspännen köppt på kicks


- fick även lite småtester av moster från kicks, finnemang (y'

tack för allt mamma! ♥

om ni vill veta om priser och sånt får ni slänga in en kommentar, för jag orkar inte sitta och skriva de här, haha, men hare bra så länge!
// widmarkbree

~ let the music play ~



- kärlek



// widmarkbree

you took me to heaven

dina ord, dina andetag, allt som har med dig att göra tar mig till himlen. att inte få vara nära dig och krama dig är en marddröm, som aldrig försvinner. jag vill ha dig här nära, få känna din närhet igen, jag älskar dig.
- du och jag livet ut -
orden försvann lika fort som du kom.


everybody just singing lalalalala

ahej,
sitter på sommarskolan nu, ska börja strax så det blir ett snabbt inlägg,
vaknade imorse vid 7 tiden, klev upp, fixade mig och segade lite, gick ner till navet vid halv 9, tog kvart i bussen till skolan så nu sitter jag här. kan erkänna att jag och några till saknar oskar :< de är han som gör dagarna roliga här ffs, men han är på begravning den stackarn .. :/ men imorn är han tillbaka tror jag!
men nu ska ja gå till lektionen, vi hörs kanske sen!
haree

// widmarkbree

down

ahej,
sen jag skrev sist så har ja vare ute med emelie ett tag, sen gick ja in, duscha och fixa på, nu hamna ja här igen, ska nörda lite musik och sen sova så ja tar mig upp imorgon, så jag säger gonatt nuja, sovgott!
// widmarkbree

you and me?

... eller inte

ahej,
jag har tråkigt, jag vill va med nån, jag vill ... sova, jag vill bli brun, och jag vill ha en fet j*vla bas! EHEH, nej men nu ska vi inte va sånna. jag har iaf tråkigt. och vet inte vad jag ska skriva om i bloggen så den blir roligare att läsa, släng in en kommentar på vad ni tycker är underhållande osv! då får ni en glad linda (y'
jaja, ska inte störa er mer, haaaaareeeeeeeeee
// widmarkbree

AHEJ

dagen var rolig, flumma på lite på skolan, sen gick jag till stan och tog bussen till bredsand, vaju med pettson som sagt, vi gjorde inte så mycke, va hemma hos han så han fick äta sen satt vi bara ute och prata, gick runt lite osv, grisvarmt vare också! jag åkte hem vid 5, då åt ja, sen satt ja mig här, nu vet ja faktiskt inte va ja ska göra, vill ut i solen, men orkar inte, menmen, skriver kanske mer sen, hare!
// widmarkbree

your my heroin

ahej,
just nu sitter jag på sommarskolan och nördar ... fuuuun, eller inte ..
jaja, idag har ja tjaffsat på med oskar, så nu heter han peterpan och jag pocahontas tydligen, haha, finnemang, nu äre bara 1 vecka kvar på sommarskolan btw, finnemang! snart ha ja klara 3 veckor, kämpeglöd! jaja, nu slutar jag om ... ungefär 20 min, då går ja till stan sen tar ja bussen till bredsand och är med pettson, vad vi hittar på de har ja inte en aning om, menmen, skriver mer när ja kommer hem osv,
hare!

// widmarkbree

just gonna stand there and watch me burn

ahej,
dagen;
vaknar, tänker 'va gör jag? klockan ärju bara 10 ffs ...' ligger kvar ett tag och funderar, kliver upp, äter en muffins, sätter mig vid datorn i vardagsrumme och dunkar musik, prata med tjobba i telefon, vi bestämmer hur vi gör idag, vi lägger på. jag fixar mig, sitter vid datorn, går ner till bion och möter upp honom, vi går till stan, åker till alnö, sätter oss nere vid havet på nån liten brygga. vi sitter där i några timmar. jag tar bussen hem vid ... 7, går hem från navet, möter pettson och fredde, tar med dom till mig, jag gör mat, fredde går, jag äter och socialar mig med pettson, vi sätter oss vid datorn. vi går ut vid .. 9, jag följer med han en bit till sidsjön, vi möter linnea som tar min platts och går med pettson, jag går hem, sätter mig här och svettas som en tok.

nu ska jag sitta här ett tag till, sen sova, för imorgon ska jag upp på sommarskolan, hare!
// widmarkbree

chachaa bloggeen /oskar och jim

ahej,
som ni ser där uppe så hälsar
oskar och jim,hihi, just nu sitter jag här med jim som fnissar och oskar som gör nå peter pan ljud med händerna, hahah, och nu flög hans huve fram över skärmen, och nu börja båda dom as garva, o nuuuuu rullar oskar över bordet och flyr, eller nu kom han tillbaka och försöker sudda de jag skriver, nu gick han igen, eller nu kom han tillbaka och börja garva. jim sitter typ och tänker så det knakar, tror han försöker komma på nå skämt, ja trore går frammåt, kanske. nu gick oskar ... HAHA, jaja

kvällens planer är liite klararee nu iaf, tror ja ska va med amanda sen sticker vi nog ut och är med cricka och några till. bilder kanske kommer efter kvällen. men vi får se om ja bloggar nå mer senare innan ja sticker ut, aja, hare!

// widmarkbree

let's get high on life

ahej,
hur mår ni idag?
jag mår sådäääär, är lite små förbannad. allt går fel, först försov jag mig till 5 i 9 och jag börjar 9. sommarskola för er som inte har hunnit med. så jag fick väcka min morgonsura mor. vid 10 över 9 va ja här på skolan. och håret hettsa lös, sminket är bajs, har kläder som jag bara slängde på mig och blablabla.
vad som händer ikväll ... de vet jag inte faktiskt, får se om jag är i stan eller om jag åker till pappa och lodar där ... menmen, nu ska ja in på lektion, hare!
btw, oskar hälsar till alla! :d
kyssn

// widmarkbree

make a wish, eller nått



ahej,
har tänkt byta tillbaka till den här bloggen nu, haha, så vi får väl se hur de går.


dagen idag vaju såhär, vaknade av migrän, så de blev ingen sommarskola idag,  så jag låg hemma, vaknade vid 1 tiden, klev upp, gjorde en billys pizza, kollade på tv och sånt, vid 2-3 kom dos och jessica, vi va här ett tag, sen gick vi ner på stan, vid 6 - halv 7 stack dom, då gick ja hemmåt, mötte upp emmelie som följde med till mig, gjorde mat, sen gick vi ut och va med olov. ungefär 8 gick jag och emmelie hem till mig, hon gick nästan direkt, sen har jag bara sutte här och slöat. ska sova snart tror jag så ja orkar med sommarskolan imr. sen hur de blir imorgon kväll är inte helt klart än, men de lärju visa sig, men hare bra sålänge!
kyssn

// widmarkbree

RSS 2.0