ARG, LEDSEN, FÖRVIRRAD, BESVIKEN. JÄVLA SKIT SAMHÄLLE.


don't ever look back.
nånting jag har väldigt svårt för är att inte se tillbaka på allting som har varit. sitter jämt och tänker "men så var det ju förut" "förr var allt så jävla bra" osv, ja ni vet. allt man varit med om. och nästan varenda jävla natt ligger jag och tänker på alla misstag, allt man har förstört. och jag blir så arg på mig själv så jag vet inte vart jag ska ta vägen. hur fan tänkte jag? jag vet inte, har inte en jävla aning. sen gör man ju samma misstag flera gånger om. varför lär man sig aldrig? jag säger absolut inte att jag är sen enda som sitter och tänker såhär, eller att jag är den enda som mår dåligt. nej, absolut inte. jag vet om folk som har det 1000 gånger värre. och det gör mig ännu mer ledsen. att man ska behöva gå runt och må skit, knappt kunna le. man får dölja sig bakom ett fejkat leende. det är ett tragiskt samhälle vi lever i idag. te.x soc, bup och all den bullshiten. dehär säger jag med egen erfarenhet och vad jag hört av mina vänner. man kontaktar dom där jävlarna för man vill ha hjälp för att man mår dåligt. men dom tar verkligen inte tag i det förns man sitter där på akutpsyk med uppskurna armar eller om man försökt ta självmord. inte förns DÅ tar dom tag i att man mår dåligt. jag menar, tänk alla som försöker kontakta dom i tid, men dom inte bryr sig, tänker "äh så illa är det inte." MEN det är precis de det är. rätt vare är så sitter dom där, med ett mejl från en person som skrivit att den varit ledsen, som dom har skitit i, som dom sedan får höra nån vecka/månad senare har tagit självmord? hur fan i helvete kan dom skita i folk sådär!? det är ju doms jobb för fan. blir så arg då man hör om sånt där. hur kan dom ens leva med det? förstår verkligen inte.

I CAN'T SLEEP

"du är så jävla värdelös, ful, äcklig och så jävla dum i huvet."

WITHOUT YOU I WOULDN'T SURVIVE

Jag älskar dig så jävlajävla mycket. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte tänka mig själv gå hand i hand med någon annan. Aldrig. Inte än på ett tag iaf.
Varenda jävla natt är ett rent helvete. Tänker, "för ungefär en vecka sedan låg du här, breve mig och höll om mig, för en gångs skull på flera år kunde jag sova tryggt". Jag skulle kunna göra nästan vad som helst bara för att få känna den känslan en gång till. Vara sådär lyckligt kär som jag var med dig. Du gjorde fan mina dagar till dom bästa. Jag var så jävla glad varje dag. Sen tog allting slut, på en sekund. Jag hann inte med. Jag förstod ingenting, stog där som ett frågetecken. Kunde inte sova, inte äta, inte le. Ingenting. Jag var förstörd, jag Är förstörd. Jag är helt enkelt inte hel utan dig. Du var den där sista pusselbiten som skulle göra mitt liv fullbordat. Men nu är du borta. Allt var så himla bra veckan innan, vart tog den kärleken vägen? Den försvann, liksom vattnet rinner över kanten. Lika fort som vågen sköljer bort hjärtat som man ritat i sanden.
Varför?
Skulle det verkligen sluta såhär? Så fort? Vart tog kärleken vi delade med varandra vägen? Var allt du sa bara tomma ord? Var allt en lek?
Fanfanfanfanfan. Jag älskar ju Dig. Jag vill inte ha någon annan, kan inte ens tänka tanken. Jag vill bara ha Dig. Det är Dig jag vill gå hand i hand med, det är dina armar jag vill känna runt om mig. Det är Dig jag vill somna brevid och sedan vakna upp med morgonen därpå. Det är dina ögon jag vill titta in i och säga "jag älskar Dig".
Jag kräver inte att du ska förstå, jag kräver inte heller att du ska svara på nånting av det här. Mest troligt så läser du det inte ens. Men om du gör det, så svara inte om du absolut inte känner för det. Nämn inte ens att du läst det.
Men en sak ska du iaf veta. 
- Jag älskar dig.

BEFORE I DIE


MINNEN


RSS 2.0