TANKAR OCH FUNDERINGAR

just nu sitter jag på en pall i stallet. ser min häst framför mig. hon står och lyssnar efter något. men jag vet inte vad. jag hör vattnet smattra på taket. nu nosade vickan (min häst) på datorn och undrade vad jag gjorde. stay with me - ironik spelas på spotify. jag tänker på allting som hänt senaste tiden. på moster, som "blev mördad med grovt våld" men det visade sig att det var en olycka. på danne som gick bort. på alla vänner som jag tappat kontakten med. på att sundsvall är en väldigt grå och dyster stad just nu. alla andra unga människor som gått bort senaste åren. mina tankar snurrar i huvudet hela dagarna, och nätterna. jag är stressad över allt jag har kvar i skolan sedan i fjol som jag måste fixa. nu puttade vickan på datorn och ville ha uppmärksamhet. jag kom också på förut idag att jag och rasmus har varit tillsammans i ett halv år imorgon. tiden går fort.
en annan tanke som jag haft i flera år, är att livet är orättvist. och det visar sig stämma mer och mer varje år. och jag försöker prata med folk om hur jag mår och känner. men det går inte. allt stannar i huvudet. jag får inte fram rätt ord. käns som att ingen förstår mig.
på skolan, tar jag fram fejk smilet och försöker vara glad. vill inte att folk ska se mig ledsen. men om jag ska vara helt ärlig så är jag trasig. förstörd. jag är inte mig själv längre. tappade bort mig för längesen. jag är inte den där glada, sociala tjejen som alltid ser framåt längre. nej. jag är ofokuserad. drömmer mig in i min egen lilla värld. ser ingenting positivt och stänger ut mina vänner. tar mig aldrig tid till att vara med dom längre. hur mycket jag än vill. men jag antar att det är för att jag måste ta lite tid till att hitta mig själv igen. vill inte få andra att vara ledsen och orolig för att jag är det. och nu tog det stopp i mitt lilla huvud. nu vill inte mina tankar dela med sig längre. tyvärr.


I'M HERE TO STAY

så jäkla glad nu faktiskt. har bra kompisar, och en underbar pojkvän. fyller snart 17 också. och min ponny är bäst, vi ska till vännes och tävla i helgen. 
för övrigt så börjar skolan snart, de är lite segt. men ändå rätt kul. saknar klassen osv. tänker faktiskt sattsa på skolan det här året, har struntat i allt för länge nu. och det är det dummaste man kan göra. från och med 7an ungefär så sket jag i skolan totalt nästan. har gått sommarskola i 3 år. man ångrar sig så himla mkt nu efteråt. tänker hur lätt det hade varit om man bara hade kämpat på. 

SMÄLL PÅ KÄFTEN?

idioter.

RSS 2.0