chillpill i fjällen !

ahej,
nu fick jag äntligen tag på en dator på hotellet, massa småbarn har suttit vid den hela jävla kvällen ... jaja, vi ha iaf stött på en söt människa som heter lucas och kommer från stockholm. fedt nice. nu kommer små barnen tbx och vill ha datorn igen , nanananaa. menmen, nu lär ja gå, kanske bloggar igen imr om jag får tag på datorn, eheh. hare köng!

PEPP INFÖR EN HELG I FJÄLLEN !

men hej på er !
nu sitter jag här helt nyduschad efter en kväll i stallet.
idag har jag varit på skolan, sen hem, äta och sedan stalle, nu blire till att packa för imorn drar jag och fredde till fjällen! blir där tills på sönda. så lär inte blogga nått, tyvärr! men kameran följer med så de kommer bilder på söndan då ja är hemma eller senare i veckan.
vi lär chilla på och njuta av att få slippa sundsvall nå dar. också ska vi såklart åka slalom! vi drar oss nog bort mot klövsjö. vi ska nämligen bo i en av sundsvalls tidnings stugor i storhogna! fedt nice. don't miss me to much babes!
FÖRESTEN, idag hämtade min pappa en ny hund. den är 4 år, precis som vår andra hund, och samma ras, så nu får Villy lite sällskap av Rock! han var faktiskt jättejättejätte söt. pappa kom förbi förut så ja fick hejja på han. blev förälskad direkt!
aja, känner att jag bara babblar på om allt och ingenting. hihi.
men som ni vet så äre bara att fråga på om de är nått ni undrar!
får se om jag hinner blogga mer innan jag åker, för vi drar direkt då jag slutat. men om inte:
HA EN KÖNG HELG!
pusssss! ♥
[ för er som känner mig, så finns jag på telefon, som vanligt! ;) ]

SHU

Sha mantha här, linda ha lura i mig att åka slalom....................
kan inte ens åka längdskidor -_-' kommer dö

-

ahej,
sitter hemma nu , har vare hemma sen typ halv 3. hade ju friluftsdag som sagt! och nu snart bär de av till sidsjö backen för att åka mer slalom. ska även lära mantha! haha, lär bli en kul kväll ... men a, nu ska väl jag ... fixa med nånting, glömde bort vare va men lär komma på de snart, hare köng ikväll, för de ska jag!
puss

-

- to give me all your love is all i ever ask.
---------------------
ahej,
blir ett snabbt inlägg nu! ska nämligen på friluftsdag nu snart, eller a, kl. 10, blir chill! och forsure så ska ju jag åka slalom, hahah! asbra. men a, får se om jag hitta hjälmen btw ... eftersom att vi är tvingade att ha de -.-' och min är väl inte använd på nå år. *less*
jaja, nu ska jag sluta klaga och börja fixa mig ist. och föresten! jag och mantha skulle ju åka slalom senare idag också, mellan 5 och 9 i sidsjön, får se om jag bloggar nått emellan! men vi hörs sålänge sötnosar! ha en köng dag, också får vi hålla tummarna på att jag inte bryter nå ben!

bilder från HK;n

jag och sara på hk;n
hanna och massa andra från klassen i bakrunden
sen finns de massa mer bilder , men orkar inte ladda upp de nu !

-

okej, de är nå allvarligt fel på blogg.se, eller så äre jag som är störd. får inte in filmer/musik från youtube? men slänger in länken ist då. ---> http://www.youtube.com/watch?v=jaZHjv3ASfw
filmen hette iaf Sanctum, otroligt bra enligt mig, förutom att en viss person dog i filmen, vilken säger jag inte, finns ju vissa som inte sett den satttttt! aja, fedt nice, 3D och grejjer. men a, har inte så mkt mer att berätta. men kan ju slänga in lite bilder i ett annat inlägg, om jag hinner vill säga.
puss så länge!

-

ahej,
nu har mantha fixat min blogg, men hon är inte klar än, hon ska fixa header och lite annat då hon kommit hem och har photoshop. asbra, glasklart!
brottom nu, för vi ska gå och kolla på bio snart. slänger in trailern längre ner!
den slutar halv 11, så lär inte blogga nå mer ikv. också imorn så har vi 9or på höglunda friluftsdag på södra berget, och efter de ska jag och mantha åka till sidsjöbacken! fett niice.
btw så kommer de 3 video bloggar från stan imorn också. hinner tyvärr inte lägga in dom ikväll!



mig

hej!
jag är en tjej på 15, snart 16 sommrar. här kommer jag skriva ganska mycket om min vardag, olika texter, mina tankar osv, och även lite om hästar eftersom att jag är skötare på 7 hästar här på ett ställe i sundsvall.
så läs och kommentera!
puss ♥
hej!
jag är en tjej på 16, snart 17 sommrar. här kommer jag skriva ganska mycket om min vardag, olika texter, mina tankar osv, och även lite om min häst som jag har i ett stall här i sundsvall.
så läs och kommentera!
puss ♥

ajajaj

Tja mantha här, ja fixa om stumpans blogg lite !! så den kommer se FUCKAD ut lite ;) ses sen med snygga bilder ihihih

RSS 2.0