NY BLOGG

ny blogg, så nu hittar ni mig där!
http://lindawidmark.devote.se/

tjjena,

sitter hos amanda nu, har precis duscha och grejjer, fixa mig osv. amanda står och fixar håret nu, sen ska vi ut och fota! asnice. vi kanske klurar ihop en ny header åt mig sen också, får se hur de blir.
föresten, det snöade ju igår och i förrgår, och jag kan ju säga min åsikt om de ... U - S - C - H - !
jag hatar vintern. är nog mer sommartypen om jag ska vara ärlig. gillar inte kyla osv ... bara onödigt.

hahah, jag känner att de har blive mycke klageri nu, menmen, blir så ibland ... (a'
aja, nu ska jag kika runt lite, sen sticker vi ut som sagt! hare nice
puss

// lindawidmarkk


music

ahej,
sitter hemma hos amanda nu och har precis ätit frukost, asnice. vad vi hittar på idag får vi se, alexander tyckte att jag skulle komma till matfors och va med han idag, får se hur de blir med de. har helt ärligt inte så mycke mer att skriva just nu, så gör nå inlägg sedan! hare braa
puss
// lindawidmarkk

moviie

menheej,
nu sitter jag här hemma hos amanda och drygaar. vi ska typ he på en film som vi ha hyrt, the last song, hihi. ja lovar, jag kommer börja gråta :c gör alltid de till den jävla filmen! jaja, nu ska vi chilla på, hörshej folkettttt
// lindawidmark

t-t-t-tjena

kvällen löste sig, blir så att jag åker till kovland och sover hos amanda, vi ska ha tjejkväll, blir film, skvaller och massa godis! asnice. så nu ska jag fixa mig, sen skjutsar mamma dit mig, hare nice!
lär blogga där också. kommer nog slänga in lite bilder också, så vi hörs senare!
puss

// lindawidmarkk

ilskan inom mig bränner
jag hittar inte härifrån
jag vill bort
varför är det ingen som förstår?
det här driver mig till vansinne
kärleken försvinner ur mitt liv
jag fylls av hat
jag känner mig instängd
alla känslor som far runt i min kropp
jag vet inte riktigt vad jag vill
det ända jag vet
är att jag har tappat bort mig själv
jag är inte jag
mitt riktiga jag försvann för längesen
jag har blivit nån annan
i'm lost
jag har blivit någon jag aldrig trodde att jag skulle bli
jag vill ha mitt liv tillbaka



jag vill ha sommar.

svar på en kommentar

sofia söderberg om :
När ska du skriva upp då?? =) kram <3


svar: om du menar moppe provet så gjorde jag de igår, fick 11 poäng ifrån godkänt :/ <3
så de blir väl omprov så fort som möjligt !

nej, nu ska jag röra mig mot sängen, är helt slut. men som tur är så slutar jag 12 imorn! ashärligt.
sen får man se vad som händer i helgen, nån som kanske orkar hitta på nått? :)
aja, nu säger jag iaf gonatt och sovgott!

btw, filip hultin.
du är seriöst en underbar kompis, får en alltid att skratta när allt är skit! och de betyder så otroligt mycket. en sak är säker, att jag ångrar inte en sekund att vi lärde känna varann!
jag älskar dig bebis



// lindawidmarkk

you spin me right round baby,
right round,
like a ricket baby,
round, round, round, round

menheeeej

tjockis som jag är har jag nyss ätit en tallrik nudlaar, love till de. för övrigt gör min tumme ont, asså, längst ut på tummen ... kan inte nudda nånstans med den, då gör de svin ont ... inte kul. också kan jag inte andas riktigt heller, för de sticker till i bröstet, fattar ni hur jag menar? de är inte härligt kan jag lova ... nej, nu får jag sluta klaga!
eller a, färesten ... när jag ändå håller på. jag stör mig som satan på folk som inte fattar ironi. det går mig på nerverna. sen folk som inte kan prata om saker, utan flyr från de. typ, går iväg, blockar en på msn eller nått sånt. det stavas f-e-g-t !
känner mig bara less och jobbig nu, så tror jag slutar här. får se om jag slänger in nå mer.
puss ♥

// lindawidmarkk

vi tänder ett ljus för dom som har lämnat.

vilset hjärta

vare verkligen såhär det skulle sluta ?
skulle våran vänskap försvinna bara sådär ?
vi gjorde våra misstag ,
men alla gör väl misstag ?
eller hur vare ?
jag har tusen frågor i huvet ,
varför blev det som det blev ?
och hur hade det varit om det inte blev som det blev ?
hur hade det varit om vi fortfarande var bästavänner ?
alla minnen ,
ska vi verkligen bara skjuta dom åt sidan ?
ska vi verkligen glömma allt ?
jag saknar oss , det är inget jag kan neka .

det finns så otroligt mycke jag skulle vilja få ur mig,
men det skulle ta flera dagar.

ahej,

haju inte blogga sen i typ ... måndas eller nått. men har verkligen inte hunne med tanke på att jag har pluggat till moppe korte. gjorde ju som sagt provet idag, de gick skit, hade 11 poäng ifrån att bli godkänd. inte bra nog, men a.

kan ju ta lite fort vad som hänt i veckan. i tisdags blev de skola, sen stan. gick hem vid 5 tiden troja. pluggade ett tag sen kom lukas och andre. vi gick ner på stan igen, sen gick vi och checka en bio. kan lägga in trailern där nere sen. efter de gick jag hem, för de blev lite bråk mellan mig och lukas ... men han kom lite senare så löste vi de och sen sov han hos mig. vaknade upp med honom breve mig igår. jag duschade och fixade mig osv, sen fixa han sig också gick han med mig till skolan. efter skolan gick jag hem och plugga till moppe provet. ungefär hela dagen faktiskt, jobbigt värreeeeeee ! vid ungefär 11 igår kväll kom lukas hit igen, också sov han här.
idag hare inte hänt så mycke. moppe provet sen skola, hem, och sen har jag bara sutte här. får se om jag går ut och är med nån sen. men a, jag funderar starkt på att lägga mig och sova, blev skittrött nu för ett litet tag sen.
jaja, nu orkar jag inte skriva så mycke mer, blir så långa inlägg nu märker jag! haha, aja, vi höra nånting!
pusssss

här är iaf trailern till bion vi såg!
|
|
v




// lindawidmarkk

svar på en kommentar

evelina om svar på en kommentar:
jaha du har en mobil :o


svar: hur bra blir dom bilderna på en skala? SKIT, men a, plus att jag inte har nå minne på telefonin! ni får klara er utan bilder ett litet tag, men imorn kommer två söta filmer ni kommer få ett gott skratt av!

kärleek

juste! glömde berätta om att jag kikat runt på blocket, och jag hittade en jätte söt häst! den verkade as snäll och gullig i beskrivningen också, blev ärligt lite förälskad, hihih, slänger in en länk så får ni kika, nu ska jag bara tjata lite mer på mamma, har kommit en liten bit iaf, nanananaa ... jaja, vi får se om jag skriver nå mer.
puss ♥

http://www.blocket.se/vasternorrland/Allroundsto_30023540.htm?ca=4&w=1

men en sak ska ni veta, ingen kan nånsin ta bea's plats, hon var och är underbar!

// lindawidmarkk

svar på en kommentar

evelina om sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:
vi vill fakitskt ha bilder, också vafan har du kamera för om du inte knäpper kort?


svar: och de va ett himla tjat på er! :o evelina lilla, du vet att min kamera är ur funktion och ska på lagning. där är svaret!

sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

filip hultin säger:
vad äre för jävla mening att ha en blogg man aldrig uppdaterar ?!
har fan kollat in i din blogg ända sedan torsdags och inte sett nån uppdatering, vad är felet med dig människa?!
lindawidmarkk' säger:
okej, uppdaterar för din skull
filip hultin säger:
(L)(L)(L)(L)(L)(L)
lindawidmarkk' säger:
(L)
filip hultin säger:
sluta skriv på msn och uppdatera bloggen

---------------

hahah, sötnos
och som sagt så uppdaterar jag för filips skull nu, och evelinas, hihih.
jaja, i helgen bodde jag ju som sagt hos lukas, kom dit vid halv 9 på fredan, då kom de massa folk, sen stack dom, då gick vi till några andra och chilla, träffade tex min efterlängtade bästavän filip, asnice! senare på kvällen/natten gick jag och lukas hem. då kolla vi på film och bara slöa, sen vakna jag på lördan av att lukas krama om mig, hihi, gopojken min. efter ett tag klev vi upp, fikade och jag fixade mig, sen va vi med august och tom. härliga grappar dedär kan ja lova! kanske kommer nån film på trevligheterna dom höll på med ... hahah! senare på dan vid 5 tiden kom lisa och evelina. vi chilla på, sen stack vi till massa folk och hade skojj hela kvällen! när alla va trötta osv så for vi hem. jag och lukas somnade nästan direkt troja, hahah, helt slut! på söndan vaknade jag av solen .. inte nice. var svin trött ... men a, då väckte jag såklart lukas, hihih. då hedde vi på en film och låg kvar i sängen ett bra tag. sen gick vi upp och åt, duschade, städade och packade ihop lite saker.
när vi va klar med de åkte vi hem till mig i stan, vi åt midda osv. vid halv 9-9 gick lukas till tobbe och andre som bor undefär 1 hus bortanför mig, och där ska han bo hela veckan med tanke på att han ska praoa på biteline vid tågstation hela veckan! superbraaaaa.
men a, idag vare ju iaf skola igen, surt. va där, sen gick jag hem, vilade och plugga. vandrade till lukas och dom, va där ett tag sen gick jag hem vid halv 8. åt, pluggade osv. och nu sitter jag här och har nyss städat. fick skriva om hela dehär inlägget också eftersom att de första jag skrev försvann ... tusan va förbannad jag blev ... aja, nu blev de iaf ett långt inlägg!
hoppas ni nöjer er med dehär nu filip och evelina ! för de får ni så lov att göra.
hihih, jaja, ha en bra kväll och sov gott.
pusssss

// lindawidmark

i'm just an ordinary girl


c
hachaa


förlåt för dålig uppdatering, IGEN. men a, haha, de blir så tråkigt när man har så risig design ... eller a, jag är less på den ... hihi. aja, har ju vare på skolan nu i veckan. trååkigt ... sen har jag vare på stan med lite olika folk.
igår följde carro med mig hem, då satt vi här hemma och flumma på som nå tokar! supernice.
idag har iaf poffer fått underhålla mig, haha! himla sköning han är asså, "VARENDA DAG!" hahah, bara jag och några till som fattar dedär, hihi. men a, han är beest, efter mig asså. jaja, nu sitter jag iaf här hemma, slutade 5 över 12. troja ska slöa på lite, sen blire till att packa, åka till pappa och fira honom, för han fyller år imorn, grattis pappa, du är världsbäst! men såklart så ska han jaga imorn, så vi firar han ikv iställe. efter att vi gjort de så skjutsar pappa mig till lukas där jag ska sova till på sönda. får se hur uppdateringen blir då, får sno hans dator lite då och då, om den funkar vill säga, hahah!
men ni som känner mig vet hur ni når mig! telefonin (i)

men nu ska jag packa ovch sånt, hare bra så länge, puss


// lindawidmarkk

ja, jag har roligt, eller ?



några piercingar? -  öronen -.-'
vad har du på dig just nu? - mjukisbyxor, linne och en tröja
vilken årstid är bäst? -  sommarn forsure
hur ser den perfekta morgonen ut för dig?  - sovmorgon
vad tycker du mest om hos dig själv? - nada
vad är du bra på? - hihihi, ja vene
vem älskar du mest på denna jorden? - vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med nån, helt klart!

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - evelina vet mest troja

vem är den roligaste av dina vänner? - mångadär!

vem är snyggast av dina vänner? - många där med
vem är den du helst har filmkväll med? - kompisar eller lukas (y'
vem av dina vänner är mest "evil"? - för många :c

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - vene

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -
yes
vem är farligast i din familj? - jag helt klart
vem ser roligast ut i din familj? - jag, vem annars?
vem är coolast? - fortfarande jag
har ni något husdjur? - yeye
vem har du mest gemensamt med? - ingen aning
vem står för underhållningen? - jag forsure
vem sover du oftast med? - min egna älskade lilla kudde
roligaste kvällen med familjen? - inte en aning

10 frågor om idag
vad har du gjort idag? - vare på staaaaan, sellan va? lr inte
vad ska du göra nu? - göra klar denhär, sen duscha
har du gjort något dåligt idag? - neheryy
vad har du ätit idag? - vene

har du duschat idag? - ne, men ska !
är du trött nu? - ja
vad händer i morgon ? - skolan, sen va med lukas ♥
går du i skolan? - yes



- ANNAT
Hur mår du just nu? - sådär

Har du piercat dig? - öroneeen
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 21.32
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -
bdb, facebook, youtube, evelinas blogg och blogg.se

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast?  -  lukas
Vem sms:a till dig senast? - lukas
Vem sms:a du till senast?  - micke


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -
vene, igårkväll nån gång
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår

- ÖVRIGT
Gillar du punk? -
ne
Har du sminkat dig idag? - ja

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -
ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - olika

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? -
ja
Har du fler än 3 jeans? -  a
Har du fler än 5 tröjor? -  ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? -
ja
Använder du wax? - ibland
Använder du ögonskugga? - typ aldrig
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? -ibland
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? -  ja
Använder du läppglans/läppstift? -
ibland
Använder du brunkräm? - foundaition
avänder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? -
olika
plattar/lockar du håret varje dag? - plattar

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nope

KÄRLEK
Är du kär just nu? - yes
Har du kysst någon idag? - ne
Har du ett förhållande? - ja

Är du romantisk? - när de behövs!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - minns inte
Hur länge höll det? - 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ne
Vem sov du senast bredvid? - lukas
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?-
inte en aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - eeh, nej?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - kanske


RSS 2.0