WHEREVER I GO



sitter hemma och saknar min älskling som åkt neråt i landet. vill bara krama om honom. kan knappt sova utan att han ligger breve mig. just nu skulle jag kunna göra nästan vad som helst för att få krama och pussa på honom!

EN GÅNG TILL

tro mig när jag säger, jag vet hur det är,
när ungdomarna lider, tro mig jag är med,
när allt runt omkring känns som ett helvete, tro mig på allt syrran vet hur det är.
mamma med psykos, pappa badar alkohol, lämnad i ett kaos fyllt av skrik och bråk.

DET KÄNS SÅ SKÖNT I HJÄRTAT NÄR MIDSOMMARNATTEN LER

har inte haft tid att blogga nånting. har varit sjuk och vare ute i skogen hos pappa där jag inte har nå internet.
ikväll ska iaf jag och några kompisar o killen min iväg och grilla o tälta osv på alnö. hoppas på en rolig kväll!

DU KAN TA OSS HÄRIFRÅN, OM DU VILL

nu är jag hemma hos mathilda med några kompisar. vi ska va här ett tag och sedan sticka ner på gatufesten, går dagen var skitkul! kommer inte uppdatera så bra tills på sönda, men de förstår ni nog!

JAHA, VAD SKA JAG SKRIVA FÖR RUBRIK IDAG DÅ...

nu sitter jag och chillar i köket. ska snart ta mig en dusch och sedan fixa mig o röra mig mot stan. ska möta upp farmor vid 3 tiden, sen upp till mathilda. mot kvällen drar vi ner på GF, kommer bli kung! men nu dör min dator snart, så skriver nånting sen, kanske. om jag har tid!

DON'T EVER LET ME GO

har nyss vare ute med sanna, vi va nere på campingen och satt vid klipporna. efter ett tag kom danne, emil och simon och umgick lite också. ba pratade och njöt av kvälls solen!
ikväll blir det en tidig kväll. tänkte fixa stallet för förmiddan, för sedan blire troligtvis gatufesten som drar igång här i sundsvall! typ årets höjdpunkt för oss sundsvallsbor. så jag hoppas på att det blir jävligt kul i år. kommer massa bra artister också!

I'LL BE YOUR COMMANDER

verkar som att det blir en rasmus lös vecka den här veckan, inte helt okej... menmen, har ju stallet och GF hela veckan så det blir ingen tid över. får klara mig!
gamla bilder för att jag sitter vid rasmus dator och tar ifrån fb...hehe.
sitter iaf hemma nu och ska snart äta middag. ikväll vet jag som sagt inte vad som händer. verkar som att jag bara blir hemma ensam. eller, ändrade planer! sanna skrev precis att hon kommer hit en stund efter att hon varit på stan, för hon åker utomlands imorn, jävla lyxgris... kommer sakna ihjäl henne!
skit sliten på bilden, den är från i fredags då vi åkte båten medvind, vi kom direkt ifrån stallet, hade varit där hela dan haha!

HAN ÄR BLÅST, HAN ÄR BLÅST, HAN HAR BLIVIT LURAD

gammbild från gatufesten ifjol trorja, då jag flög hellikopter.
godmorgon!
vaknade typ nyss. ska snart upp och äta, sedan åka till stallet en sväng. vad som händer efter det har jag inte en aning om. fick iaf nyss reda på att jag ska få 3 dagars till gatufesten, asbra! kommer bli kung. synd bara att rasmus vägrar gå... men aja.
nu ska jag börja klä på mig osv så jag kommer iväg nån gång! vet inte ens vad de är för väder ute än...(?) haha, ha en bra dag!

SAKNADEN ÄR STOR

måste bara få skriva av mig lite.
på senaste tiden har jag tappat väldigt många och nära vänner, visst det är mitt fel, jag är väldigt dålig på att höra av mig och det vet jag. men har också väldigt lite tid.
det betyder inte att jag skiter i er. verkligen inte. jag saknar allihop så det värker i mig. villbara grina när jag kollar på alla gamla bilder.
om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden och fixa till allt, höra av mig mer. försöka ta tid till att umgås och bara vara. allt var så jävla enkelt och kul.
det enda man behövde göra var att gå ner på stan på sommaren så var alla där, alla möttes och umgicks. man var aldrig själv. vi skrattade och levde.
nästan alla vi som va med varann på den tiden har bytt umgänge. så är väl livet. man växer ifrån varann och träffar nytt folk. det har även jag gjort, och det är underbara människor. men jag saknar även den här tiden.
jag var lycklig. jag trivdes. kände mig fri.
men allt jag kan säga är väl att jag saknar er allihop. jag har inte bilder på alla, men ni vet vilka ni är.
jag älskar er.

LITE ÅSIKTER

läste nyss ett inlägg på fb som Nicky Muscat skrev:
"Ni tjejer som klagar på killar, och att ni har killproblem.
"Killproblemen" ökar bara ju fler ni håller på med samtidigt, så försök hålla er till en så minskas även era klagomål på oss, och därav problemen!
Ni har aldrig tänkt på att det kan vara NI själva det är fel på ibland eller? sorgligt att vi killar skall få stå som syndabockar till era "problem" :)

& Ni som läser detta men ändå inte kommer lära er något utav det här tipset,

Här kommer några andra ;

Köp ett par trosor med hänglås, blunda och kasta bort nyckeln, funkar inte det och ni råkar hitta nyckeln så föreslår jag att ni
limmar på en blöja på er själva, och funkar inte det så kan jag trösta er med att ja snart tar en utbildning i svets, så kommer behöva praktikplatser,
så jag svetsar gärna ihop ett par järntrosor åt er, ogenomträngbara jävlar 100% järn och inte made i china, utan made by nicky

/ Dr SvetsarNicky"



så himla sant enligt mig. vi tjejer är inte ett dugg bättre än killar. alla kan vara riktiga svin. sedan beror det ju på hur man väljer att se på saken. vissa kan acceptera att det är dom som gjort fel, medans vissa andra skyller ifrån sig och säger att den andra är en idiot. och sen finns det ju riktiga svin också. men dom får skylla sig själv när dom sitter där 80 år gammal utan en enda vän eller nånting!





BODY 2 BODY

kung låt.
blev inte så att jag åkte till rasmus iaf pga massa olika skäl. hade verkligen behövt de knr ja, men aja.
nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik som jag gjort hela kvällen. segt, och jag får panik av att inte göra nånting och inte va med någon. benen kan inte ligga still pga irritation.

-

idag har jag hjälpt till hemma och nu snart ska jag till stallet. sen ska jag hem och äta, efter det tar jag bussen till matfors och sover hos rasmus. ska tvinga honom o ladda ner nån bra film som vi kan se. hihi. aja, nu ska jag byta om till stall kläder och åka!

I CAN BE YOUR HERO BABY

ligger i sängen nu framför rasmus laptop som ja fått låna hem. har precis sett en asbra film, hot tub time machine hette den. ett tips till er som inte sett den!
skulle ju till bollnäs imorgon men det blev inte av pga. lite olika skäl. lite synd men får dra dit nått framöver ist!
imorse vid 6 tiden vaknade jag och rasmus av att en geting höll på o flyga omkring, så rasmus flög upp skit förbannad och dödade den, haha sötnos. sedan somnade vi om. vid 12-1 vaknade vi, låg i sängen och pratade lite sedan gick vi upp och gjorde våfflor. efter ett tag åkte jag till stallet och han stannade här. ja red osv. inte så kul för det regnade ute... sedan for ja hem, vi åt midda osv sen skjutsade mormor hem rasmus.
sen dess har jag bara legat här och myst i min filt och kollat på film som sagt.

-

i don’t know, where you’re going
or when you’re coming home
i left the keys under the mat to our front door
for one more chance to hold you close
i don’t know, where you’re going
just get your ass back home.

RSS 2.0